Ανακοίνωση Εγγόνια Παπούδες

Ούτε που κατάλαβες πότε πέρασε ο καιρός από τότε που άρχισες να μεταδίδεις γνώσεις στα παιδιά σου και τώρα στα εγγόνια σου.
Τα εγγόνια σου πλέον γνωρίζουν πάρα πολλά και θαυμαστά, κυρίως για τις νέες τεχνολογίες, και σίγουρα θα ήθελες να σου μεταδώσουν κάτι από όσα γνωρίζουν.
Η Εν Γνώσει σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς σου δίνουν την ευκαιρία εντελώς δωρεάν, νέοι εθελοντές να σου δείξουν βασικές γνώσεις χρήσης του διαδικτύου, ώστε να μπορείς για παράδειγμα να χρησιμοποιήσεις διαδικτυακές υπηρεσίες του Δημοσίου (υποβολή δήλωσης στην εφορία, εκτύπωση τελών κυκλοφορίας κλπ), να βρίσκεις οποιεσδήποτε πληροφορίες αναζητάς ή χρειάζεσαι, να διαβάζεις τα τελευταία νέα της ειδησεογραφίας, και να μπορείς να επικοινωνείς δωρεάν με αγαπημένα σου πρόσωπα σε Ελλάδα και εξωτερικό.
logo ετους ενεργού γήρανσης

Αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Ψηφιακός Αναλφαβητισμός 55+ στο Δημοτικό ΚΕΚ Καστοριάς, τηλ: 24670 25388, Αγίας Βαρβάρας 13.
Η δράση χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

EU_flag_yia_EL-01 Logotypo Institoyto Neolaias

Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα ανακοίνωση δεσμεύει μόνο τον συντάκτη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.